Usoro mmepụta okporo ụzọ okporo ụzọ Galvanized

Osisi ọkụ okporo ụzọ galvanizedbụ akụkụ dị mkpa nke akụrụngwa obodo ọgbara ọhụrụ.Osisi ndị a siri ike na-akwado akara okporo ụzọ, na-eme ka okporo ụzọ dị mma na nke ọma gburugburu obodo.Usoro mmepụta nke ogwe ọkụ okporo ụzọ galvanized bụ usoro na-adọrọ mmasị ma dị mgbagwoju anya gụnyere ọtụtụ isi nzọụkwụ.

Usoro mmepụta okporo ụzọ okporo ụzọ Galvanized

Nzọụkwụ mbụ n'imepụta ogwe ọkụ okporo ụzọ galvanized bụ usoro nhazi.Ndị injinia na ndị na-emepụta ihe na-arụkọ ọrụ ọnụ iji mepụta atụmatụ zuru ezu na nkọwapụta maka okporo osisi.Nke a gụnyere ịchọpụta ịdị elu, udi, na ibu ibu chọrọ na ịhụ na ọ na-akwado koodu na ụkpụrụ niile dị mkpa.

Ozugbo emechara nhazi ahụ, nzọụkwụ ọzọ bụ ịhọrọ ihe kwesịrị ekwesị maka ogwe osisi ahụ.Amara maka ịdịte aka ya na nguzogide corrosion, igwe galvanized bụ nhọrọ a na-ahụkarị maka okporo osisi ọkụ okporo ụzọ.A na-azụkarị ígwè n'ụdị tubes cylindrical ogologo ma jiri ya rụọ ogwe osisi bara uru.

Usoro nrụpụta na-amalite site n'ịbelata ọkpọkọ ígwè ruo ogologo oge achọrọ.A na-emekarị nke a site na iji igwe na-egbutu ọpụrụiche iji hụ na nbibi ziri ezi na nke ziri ezi.A na-akpụzi tubing a kpụrụ akpụ wee guzobe ya n'usoro achọrọ maka ogwe ọkụ okporo ụzọ.Nke a nwere ike ịgụnye ịgbado, ịgbado ọkụ, na ịkpụ nchara iji nweta nha na geometry ziri ezi.

Ozugbo e guzobere ọdịdị nke mkpara ahụ, nzọụkwụ ọzọ bụ ịkwadebe elu igwe maka galvanizing.Nke a na-agụnye usoro ihicha na ikpochasịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsịsị ha na ha ga-ewepụ unyi, mmanụ ma ọ bụ ihe ndị ọzọ na-emerụ ahụ n'elu ígwè).Nke a dị mkpa iji hụ na usoro galvanizing dị irè nakwa na mkpuchi na-adabere na ígwè ahụ nke ọma.

Ozugbo ọgwụgwọ elu ahụ gwụchara, mkpanaka ígwè dị njikere maka galvanizing.Galvanizing bụ usoro mkpuchi nchara na akwa akwa zinc iji gbochie mmebi.A na-eme nke a site na usoro a na-akpọ hot-mikpu galvanizing, bụ nke a na-emikpu mkpanaka ígwè n'ime bat nke zinc a wụrụ awụ na okpomọkụ karịrị 800 ° F.Mgbe a na-ewepụ ígwè ahụ na bat ahụ, mkpuchi zinc na-eme ka ọ sie ike, na-eme ka nchekwa nchekwa siri ike ma dịgidere n'elu mkpanaka ahụ.

Ozugbo usoro galvanizing zuru ezu, a ga-eme nyocha ikpeazụ nke ogwe ọkụ ahụ iji hụ na mkpuchi ahụ bụ ọbụna na enweghị ntụpọ ọ bụla.A na-eme mmetụ ma ọ bụ nrụzi ọ bụla dị mkpa n'oge a iji hụ na osisi ahụ na-emezu ụkpụrụ achọrọ nke ịdị mma na ịdịte aka.

Ozugbo ọ gafere nyocha, ogwe ọkụ okporo ụzọ galvanized dị njikere maka mmecha mmecha ọzọ dị ka ngwa mgbago, braket na ngwa ndị ọzọ.A na-ejikọta ihe ndị a na okporo osisi site na iji ịgbado ọkụ ma ọ bụ ụzọ nkwụnye ndị ọzọ iji hụ na etinyere ha na nchekwa na njikere maka ntinye na saịtị.

Nzọụkwụ ikpeazụ n'ime usoro nrụpụta bụ ịkpachara anya na-akwakọba okporo osisi ndị emechara maka mbupu na njedebe ikpeazụ ha.Nke a gụnyere ichebe okporo osisi site na mmebi n'oge njem na ịhụ na a na-ebuga ha n'enweghị nsogbu na saịtị ntinye.

Na nchịkọta, imepụta okporo ụzọ okporo ụzọ galvanized bụ usoro dị mgbagwoju anya na nke siri ike nke chọrọ nhazi nke ọma, nhazi nke ọma, na nlebara anya nke ọma na nkọwa.Site na nhazi nke mbụ ruo na nkwakọ ngwaahịa na nnyefe ikpeazụ, nzọụkwụ ọ bụla na usoro a dị oke mkpa maka ịmepụta okporo osisi na-adịgide adịgide na nke a pụrụ ịdabere na ya nke na-arụ ọrụ dị mkpa n'ịkwado njikwa okporo ụzọ dị mma na nke ọma na mpaghara obodo.Nchikota nke ihe dị elu na nka ọkachamara na-eme ka o doo anya na ogwe ọkụ okporo ụzọ galvanized ga-anọgide na-abụ akụkụ dị mkpa nke akụrụngwa obodo maka afọ ndị na-abịa.

Ọ bụrụ na ị nwere mmasị na okporo osisi ọkụ okporo ụzọ galvanized, nabata ịkpọtụrụ onye na-eweta ọkụ okporo ụzọ Qixiang kanweta ntinye okwu.


Oge nzipu: Jan-30-2024